Grafer
Hvordan er mine Energy-data gemt?

Få mere at vide om, hvordan dine Energy-data er gemt, og hvordan de bliver beskyttet

Opdateret over en uge siden

Dine Energy-data bliver opbevaret i HomeWizard-skyen. Her bliver dine grafer udregnet, leveret og overvåget for at understøtte funktionerne i din Energy-app. Alle følsomme data fra dine målere til og fra skyen til din app er beskyttet af kryptering. HomeWizard-skyen befinder sig i Europa og er nøje overvåget og beskyttet af vores sikkerhedsspecialister. Det er kun et udvalgt team af HomeWizard-udviklere, der har direkte adgang til data i HomeWizard-skyen til vedligeholdelse og udviklings.

HomeWizard er stærkt forpligtet til at beskytte dit privatliv og sælger ikke dine personlige data til eksterne parter. Vi bruger de nyeste teknologier til at holde dine data sikre. Vil du vide mere om, hvilke data vi indsamler og hvorfor? Læs vores privatlivspolitik