Integrera Energy med andra system (API)

Så här skapar du möjligheter och utvecklar med Energy API

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

HomeWizard kan inte direkt integreras med externa system, men många användare har använt vårt API för att integrera det med externa system på marknaden. Till exempel HomeAssistant, Domotics och Homey. I fråga om dessa system är det lätt att identifiera dina Energy-enheter och avläsa deras data i det lokala nätverket.

För att externa system ska kunna få tillgång till data från en Energy-enhet måste du aktivera API:et för varje enskild enhet. Du kan göra detta i HomeWizard Energy-appen.

Gå till Inställningar > Mätare > ''Din mätare'', och aktivera Lokalt API.

Utvecklare

Om du vill integrera Energy-enheterna i dina egna system, kan du använda vår dokumentation för utvecklare på API documentation för att utarbeta din egen implementering.