Je Energy-data worden opgeslagen in de HomeWizard-cloud. Hier worden uw grafieken berekend, opgebouwd en gemonitord om de functies van uw Energy-app te ondersteunen. Alle gevoelige gegevens van uw meters naar de cloud en van de cloud naar uw app worden beveiligd door middel van versleuteling (encryptie). De HomeWizard-cloud staat in Europa en wordt zorgvuldig gecontroleerd en beveiligd door onze beveiligingsspecialisten. Slechts een select team van HomeWizard-ontwikkelaars heeft directe toegang tot de gegevens in de HomeWizard-cloud voor onderhouds- en ontwikkelingsdoeleinden.

HomeWizard geeft om uw privacy en verkoopt niet uw persoonlijke gegevens aan externe partijen. We gebruiken de nieuwste technologie├źn om uw gegevens veilig te houden. Wil je meer weten over welke gegevens we verzamelen en waarom? Lees dan ons Privacy beleid