Feilsøking
Energy-app
Forskjeller i måleravlesninger i andre apper
Oppdatert over en uke siden

Uoverensstemmelser i avlesningene mellom Energy-appen og andre energimålingsapper eller data kan ha flere årsaker. Nedenfor ser du de vanligste årsakene til forskjeller i avlesninger.

Avrunding av totaler

I noen tilfeller kan andre apper bruke en annen måte å runde opp eller ned tallene på. HomeWizard-appen runder opp eller ned basert på det nærmeste tallet, inkludert desimaler, der det er tilgjengelig. Andre apper kan bruke for eksempel en avrunding ned til en hel kWh, i stedet for å bruke desimaler.

Forskjell i tidsvalg

Sørg for at tidsvalgene i både Energy-appen og de andre app-valgene er de samme. Noen energileverandører bruker ulike valg for flere måneder, basert på start- og utløpsdatoen for energikontrakten din. Avlesningene i Energy-appen er nøyaktige (opptil noen få sekunder), og dette er kanskje ikke det samme for andre apper. Det kan også være at en lokal enhetstid brukes til å logge avlesninger der avvik på flere minutter kan være normale, der Energy-appen bruker atomklokke-tid for høy nøyaktighet.

Nøyaktighet

Det kan være at de andre appene dine er mindre nøyaktige når det gjelder målinger. De fleste solcelle-omformere har nøyaktighetsavvik på opptil 5 %, mens Energy-appen har mindre enn 1 % på alle enheter .

Forskjell mellom solcellepanel-apper og P1 Meter-data

Solcellepanelomformere leser den nøyaktige energiproduksjonen i solcellepanelene dine. HomeWizard P1 Meter leser import- og eksportstrøm fra og til nettet.

Produksjon Strømmen som solcellepanelene dine genererer

Eksporter strøm Kraften du leverer tilbake til nettet, unntatt solenergiproduksjonen som allerede er brukt i huset (selvforbruk).

Dette betyr at hvis solcellepanelene dine produserer 1000W og huset ditt fortsatt bruker 500W, vil P1 Meter bare vise deg at du eksporterer 500W til strømnettet.

Du kan installere en HomeWizard Wi-Fi kWh-måler på solcellepanelgruppen din hvis du vil se produksjonen av solcellepanelene dine i Energy-appen. Du får en ekstra graf kalt Strømforbruk som viser deg det totale strømforbruket i huset.