Grensesnitt og integreringer
Integrering av Energy med andre systemer (API)

Hvordan aktivere og utvikle med Energy API

Oppdatert over en uke siden

Gjennom det lokale nettverket kan du integrere Energy-enheter med andre systemer ved å bruke den lokale API-en. Brukere har laget integrasjoner med ulike systemer som Domotics og Homebridge via API.

Home Assistant

Med den offisielle integrasjonen kan du sømløst koble P1 Meter, kWh-måleren, Watermeter og Energy Socket med Home Assistant. Visualiser energiforbruket ditt via ditt eget kontrollpanel og automatiser Energy Socket i henhold til preferansene dine. Gjennom "Works With Home Assistant"-programmet lover vi å få denne integrasjonen til å fungere optimalt med Home Assistant.

Works Locally with Home Assistant Badge for HomeWizard

Aktiver lokalt API

For at eksterne systemer skal få tilgang til dataene fra en Energy-enhet, må du aktivere API for hver enhet. Du kan gjøre dette i HomeWizard Energy-appen.

Gå til Innstillinger > Målere > ''Din måler'', og aktiver Lokal API.

Utviklere

Vil du integrere Energy-enheter i dine egne systemer? Du kan bruke utviklerdokumentasjonen vår til å skrive din egen implementering.