En näe mitään kaasumittarini lukemia, mitä voin tehdä?
Päivitetty yli viikko sitten

Huomio! Kaasu ei ole näytettävissä sovelluksen Now (Nyt) -näytössä. Jos et näe mitään kaasumittarin lukemia, tämä voi johtua seuraavista syistä:

Kaasumittari ei ole lähettänyt vielä riittävästi tietoja

Ensimmäisten kaasukaavioiden ilmestyminen näkyviin voi kestää enintään 2 tuntia, jos kyseessä on vanhempi kaasumittari.

Kaasumittarin ja älymittarin välille ei ole muodostettu pariliitosta

Älykaasumittari ja älymittari on liitettävä laitepariksi, jotta verkkoyhtiösi voi etälukea mittarisi. On mahdollista, että kaasumittarisi asentaja on muodostanut pariliitoksen virheellisesti. Voit tarkistaa, onko kaasumittarisi pariliitos muodostettu oikein yrittämällä etsiä kaasumittarin lukemat älymittarin näytöstä. Etkö löydä kaasumittarin lukemia älymittarin näytöstä? Pariliitos on muodostettu silloin virheellisesti. Ota yhteyttä verkkoyhtiöösi.