Miten voin määrittää ajastimia älypistorasialle?

Voit määrittää älypistorasiasi kytkeytymään päälle ja pois päältä tiettyinä aikoina EnergySaver-ominaisuutta käyttämällä.

Päivitetty yli viikko sitten

EnergySaver-tehtävät mahdollistavat älypistorasian ohjelmoimisen kytkeytymään päälle ja pois päältä tiettyinä kellonaikoina tai auringon noustessa tai laskiessa. Kellonajat ovat valittavissa vapaasti, ja voit valita päivät, jolloin ajastimet ovat aktiivisia. Määritettävissä oleville ajastimille ei ole enimmäismäärää.

Siirry kohtaan Settings (Asetukset) > EnergySaver > + Add task (+ Lisää tehtävä)