Wi-Fi-verkkoani ei löydy valittavissa olevien vaihtoehtojen luettelosta
Wi-Fi-verkkoani ei löydy valittavissa olevien vaihtoehtojen luettelosta

Etkö löydä Wi-Fi-verkkoasi? Katso tietoa mahdollisista syistä täältä.

Päivitetty yli viikko sitten

Jos Wi-Fi-verkkosi ei näy valittavissa olevien vaihtoehtojen luettelossa, tähän on useita mahdollisia syitä.

1. Wi-Fi-verkkosi ei ole turvallinen, koska sitä ei ole suojattu salasanalla

2. Käytössäsi ei ole 2,4 GHz:n Wi-Fi-verkko

3. Verkkosi on piilotettu; vieritä luettelon alalaitaan ja täytä Wi-Fi-verkon nimi ja salasana manuaalisesti valitsemalla "Connect Manually (Yhdistä manuaalisesti)".