Integrer Energy med andre systemer (API)

Sådan aktiverer og udvikler du med Energy API

Opdateret over en uge siden

Gennem det lokale netværk kan du integrere Energy-enheder med andre systemer ved hjælp af den lokale API. Brugere har oprettet integrationer med forskellige systemer såsom Domotics og Homebridge via API'en.

Hjemmeassistent

Med den officielle integration kan du knytte P1 Meter, kWh Meter, Watermeter og Energy Socket til Hjemmeassistent uden besvær. Få en visuel gengivelse af dit energiforbrug via dit eget dashboard, og automatiser Energy Socket efter dine præferencer. Gennem programmet "Arbejde med Hjemmeassistent" sikrer vi, at denne integration arbejder optimalt med Hjemmeassistent.

Works Locally with Home Assistant Badge for HomeWizard

Aktivér den lokale API

Hvis du vil give eksterne systemer adgang til data fra en Energy-enhed, skal du aktivere API'en for hver enhed. Det kan du gøre i HomeWizard Energy-appen.

Gå til Indstillinger > Målere > ''Din måler'', og aktivér Lokal API.

Udviklere

Vil du integrere Energy-enheder i dine egne systemer? Du kan bruge vores udviklerdokumentation for at skrive din egen implementering.